EL CELLER

La Cooperativa Agrícola de Vila-rodona, magnífic exemple d’arquitectura modernista, es troba al bell mig de la Ruta del Cister, i a tocar del monestir de Santes Creus.

La seva fundació data de 1919 i l’edifici del Celler Cooperatiu, d’influència modernista i obra de l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell, és de notable interès arquitectònic i és possible visitar-lo. L’any 2006, la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona, junt amb altres cooperatives associades van decidir emprendre un nou projecte per tal d’elaborar, embotellar i comercialitzar els vins i caves propis sota una mateixa marca: Castell d’Or.

De sempre, el nostre principal esforç ha anat encarat cap a la constant millora tècnica i l’òptim aprofitament dels propis recursos. Prova d’això l’any 2008 s’inauguren les noves instal·lacions de criança i embotellat de vins i caves, dotades de les més modernes tecnologies. Aquest treball ha donat com a fruit una excel·lent qualitat dels vins i altres productes de la terra elaborats per la Cooperativa.